0499-490 50info@swedmog.se

Unimog UGE

Den nya modellserien UGE ersätter den tidigare UGN. På ytan ser det inte ut att vara så stora skillnader men när man tittar lite djupare ser man att det är mycket nytt. Några exempel: Ny motorfamilj med miljöklass Euro 6, 156 hk – 299 hk, helt ny insida i hytten med de flesta reglage samlade i eller runt ratten, armarna till vindrutetorkarna är topphängda, ytterligare utvecklad hydrostatdrift, och ännu längre serviceintervaller är bara några förändringar.

De olika användningsområdena  med UGN kan ni givetvis även utföra med de nya UGE-modellerna.

Utforska modellen
Warning: A non-numeric value encountered in /storage/content/98/206298/swedmog.se/public_html/wp-content/themes/jupiter/shortcodes/mk_page_section.php on line 122

Unimog UHE

Den nya modellserien UHE ersätter den tidigare UHN. På ytan ser det inte ut att vara så stora skillnader men när man tittar lite djupare så ser man att det är mycket nytt. Några exempel: Motorns placering är flyttad bakåt, 231 hk, ny motorfamilj med miljöklass Euro 6, hytten är förlängd och förhöjd, helt ny insida i hytten med de flesta reglage samlade i eller runt ratten, och ännu längre serviceintervaller är bara några förändringar.

De olika användningsområdena med UHN kan ni givetvis även utföra med de nya UHE-modellerna.

Utforska modellen
Kontakta oss

Tack för ditt meddelande till oss! Vi återkommer så snart vi har möjlighet.

Not readable? Change text. captcha txt

Start typing and press Enter to search